Alueellinen mainonta

Alueellinen mainonta hero.jpg

Tavoita oman alueesi asiakkaat

Katso, miten voimme palvella juuri sinun alueellasi

Haluamme auttaa paikallisia yrityksiä menestymään. Voit ostaa meiltä paikallisia medioita, kuten Aamulehteä ja Satakunnan Kansaa, tai valtakunnallisia medioita paikallisesti, esimerkiksi Nelosta ja Radio Suomipoppia. Tutustu alueesi mahdollisuuksiin.

Tavoita suurimmat paikalliset yleisöt

Lähes kaikki suomalaiset (97 %) viettävät aikaa Sanoman medioiden parissa. Kanssamme tavoitat eniten ja useammin suomalaisia pitkin maata.

Ota käyttöösi koko työkalupakki

Tarjoamme käyttöösi maan laajimman, monimediaisimman ja tavoittavimman markkinoinnin ja mainonnan työkalupakin.

Tiedä, kenen seurassa liikut

Turvallinen kotimainen mediaympäristö ja laadukas ensimmäisen osapuolen data erottavat meidät muista. Tiedät aina, millaisessa ympäristössä viestisi esiintyy.

Lappi Varsinais-Suomi Etelä-Karjala & Etelä-Savo Päijät-Häme & Kymenlaakso Pirkanmaa & Kanta-Häme Satakunta Pohjois-Savo & Pohjois-Karjala Keski-Suomi Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa & Pohjanmaa Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu Uusimaa

Lue lisää alueellisesta mainonnasta

Sille Citymarket liftup

Satakunnassa pullotettiin paikallista yhteistyötä

Juhlajuoma Sille on puristettu ja haudutettu sinisen salon mustikoista ja taivon rannan koivikoista. Sen kehittivät ja pullottivat satakuntalaiset yrittäjät historiallisissa poikkeusoloissa rakkaudella ja lannistumatta.

Satakunnassa pullotettiin paikallista yhteistyötä

Kiinnostuitko?

Keskustelusta se alkaa. Asiantuntijamme ovat apunasi. Kun sinä menestyt, mekin voimme menestyä, se on win-win. Ole rohkeasti yhteydessä.

010 321 9400
info.routa@sanoma.com
Palvelemme arkisin kello 9–15.

Ota yhteyttä